Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Melissa Skaye Auteur

Blogpost: Melissa Skaye

Blog 2: Castlefest

Na een heerlijke vakantie in Duitsland kijk ik nu uit naar aankomend weekend. Dan ben ik op zaterdag 2 en zondag 3 augustus op Castlefest bij de stand van Zilverspoor te vinden. Daar signeer ik deel 1 van de Jeremy Jago reeks (Het geheim van de Passage), maar extra spannend is dat ik dan deel 2 ook signeer! (De kracht van Assingna) Waarom spannend? Omdat ik dat deel aankomend weekend voor het eerst in handen zal houden. Yes, Yes, hieperdepiep!

Deze reeks heeft mij heel wat bloed, zweet en tranen gekost, maar dat mag de pret niet drukken. Achteraf bekeken kan ik alleen maar zeggen dat het alle moeite waard is geweest. Jaja, altijd makkelijk kletsen achteraf, maar zo voelt het. Deel 1 en 2 heb ik namelijk herschreven, oude versies zijn uit de handel genomen, Zilverspoor nam de reeks over en pas nu voelt het 'écht'. Voelt het goed. Ik kan nu al uitkijken naar april (Elfia) waar ik deel 3 zal presenteren. (De strijd om Gemini) Maar nu ga ik even te snel. Eerst deel 2 maar eens :-)

Ik ben benieuwd wie ik allemaal ga tegenkomen. Ik heb er zin in!

 

Reacties op: Blog 2: Castlefest