Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Likaiar Auteur

Blogpost: Likaiar

Boekpresentatie Lege Steden

Het is weer woensdag en het is dus tijd voor een nieuw blogpost. En afgelopen week heb ik daadwerkelijk iets meegemaakt.

Zaterdag was de boekpresentatie van Lege Steden, van Jasper Polane. Hij heeft het afgelopen jaar zijn boek zelf uitgebracht met behulp van crowdfunding.

En daar ben ik naartoe geweest. Ik had nog nooit zo'n evenement meegemaakt, dus wist eigenlijk net zo goed wat ik kon verwachten. Wat ik ook verwachtte, ik werd niet teleurgesteld.

Het begon met Peter Schaap die een aantal van zijn liedjes opvoerde, erg mooi. Toen werd Jasper geïnterviewd, wat hier en daar wat verstoord werd door een koe (we waren ten slotte op een kinderboerderij). Blijkbaar had het beest ook vragen, maar die werden helaas niet beantwoord. Jasper heeft ook nog een stukje voorgelezen, waardoor ik nog nieuwsgieriger werd. Nadat hij het eerste boek aan Peter Schaap had uitgereikt gingen we over naar een wat opener deel van de presentatie. Iedereen die een paperback had 'besteld' tijdens de crowdfunding kon die ophalen. Ik verwachtte een hardcover versie en moest daar nog even op wachten. Gelukkig waren er allerlei mensen om mee te socialisen en allerlei zelfgemaakte lekkere hapjes. Al met al een geslaagde presentatie.

Ondertussen heb ik mijn hardcover ontvangen en zodra ik mijn huidige boek heb uitgelezen zal ik Lege Steden gaan lezen.

Reacties op: Boekpresentatie Lege Steden