Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    J.Sharpe Auteur

Blogpost: J.Sharpe

De Elf Fantasy fair

Duizenden bezoekers, waarvan velen prachtig verkleed. Een gemoedelijke en gezellige sfeer. Leuke collega’s en lekker weer. Het was dit weekend weer tijd voor de Elf Fantasy Fair, of zoals liefhebbers het tegenwoordig noemen: Elfia. Ditmaal in Arcen. Een beetje ver weg voor mij, maar het is het elk jaar weer waard.

Naast het feit dat ik in contact kan komen met nieuwe en bekende lezers, geniet ik elke keer net zoveel van iets anders, namelijk de sfeer. Zoveel mensen, zoveel verschillende identiteiten, zoveel verschillende kostuums, en toch gaat alles zo gemoedelijk. Het valt me al jaren op dat op dit soort beurzen iedereen lacht en de sfeer geweldig is. Het lijkt wel alsof iedereen hun verschillen achter zich laten op het moment dat ze Elfia betreden. Wellicht is dat de magie van het evenement. De mensen laten zichtbaar voor een paar uur hun problemen thuis en hebben een geweldige tijd. Geweldig om te zien.

Ook leuk om de reacties te horen op mijn werk. Omdat ik dit nu al wat jaartjes doe en het publiek over het algemeen veelal hetzelfde is op de beurzen, hebben velen mijn boeken inmiddels. Te gek! Nog beter als je lezers op zo’n beurs op je afstappen om te vertellen dat ze genoten hebben en dat ze niet kunnen wachten op mijn nieuwe boek.

Nou, nog eventjes geduld. Gebroken geheugen verschijnt in april. Ik presenteer hem tijdens een bepaalde beurs. Juist, je snapt hem al. Tijdens de Elf Fantasy Fair, maar dan in Haarzuilens.

Reacties op: De Elf Fantasy fair