Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Cees van Rhienen

Samenvatting Crimezone leesclub 97: Anders - Anita Terpstra

536c62f1d46248.75770121.jpg

Crimezone leesclub 97, Anders - Anita Terpstra

 

Inleiding

 

Over: Anita Terpstra, Nederland, 1974 Anita Terpstra studeerde journalistiek en kunstgeschiedenis, en werkt als freelance journalist en redacteur bij diverse bladen. Haar verhalen zijn gepubliceerd in AvantGarde en Lava en werden bekroond in de Trouw-verhalenwedstrijd. In 2009 debuteerde zei met haar roman Nachtvlucht, hiermee schudt ze de Nederlandse thrillerwereld wakker. Haar nominaties voor de Schaduwprijs en de Crimezone Award sporen haar aan om vol enthousiasme verder te schrijven.

 

In 2011 verschijnt Dierbaar, in 2013 is het de beurt aan Overmand en nu dus haar vierde thriller Anders.

Net zoals bij haar vorige boeken ligt ook nu een nieuwsbericht aan de basis voor Anita haar nieuwste boek Anders.

Anita Terpstra neemt aan deze leesclub deel

 

Over: Anders

 

Alma Meester en haar man Linc vormen zo op het eerste gezicht een gelukkig gezin met hun kinderen Iris en Sander. Maar dan verdwijnen de elfjarige Sander en zijn vriendje tijdens een vakantiekamp.  Het lichaam van het vriendje wordt gevonden, Sander is spoorloos verdwenen. Vijf jaar later meldt Sander zich bij een politiebureau in Duitsland. Dolgelukkig sluiten Alma en Linc hun zoon weer in de armen, maar de hereniging verloopt allerminst vlekkeloos. De twijfel slaat toe: is Sander wel wie hij zegt te zijn? In een poging de waarheid te achterhalen moet het gezin voor eens en voor altijd uitzoeken wat er tijdens het kamp precies is gebeurd.

 

De lezers:

Lezer1: mdj,43 jaar

Lijkt mij een spannend boek en daarom wil ik het graag lezen. Heb nooit iets van Anita Terpstra gelezen, maar wel veel goede recensies van gehoord/gelezen.

Nieuwsgierig naar de volledige samenvatting? Lees hier verder

Reacties op: Samenvatting Crimezone leesclub 97: Anders - Anita Terpstra