Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Likaiar Auteur

Blogpost: Likaiar

in de ijskast

Ik wil er een gewoonte van maken om elke woensdag een blogpost te schrijven hierzo. Het probleem is dan dat ik iets nodig heb om over te schrijven.

Deze week is dat geen probleem. Deze week ben ik bezig om een schrijfproject in de ijskast te zetten en dat is best... nieuw. Ik heb wel vaker gehad dat ik een project in de steek laat, maar meestal plan ik dit niet. Mijn plan was om voor september een eerste versie af te hebben. Het mocht niet zo zijn. Ik zit op een derde ofzo... Maar nu heb ik andere prioriteiten, zowel in studie (Masterscriptie) als in schrijfprojecten. Ik ben een kort verhaal aan het doen voor Fantastels dit jaar en ik moet (ok, wil) een nieuw project plotten voor november.

Dus mijn huidige project moet even opzij, in de ijskast. En dit keer wil ik dat op een goede manier doen. Ik schrijf in Scrivener en daar kun je allerlei data aan scenes en hoofdstukken plakken. Dat is heel handig voor iemand als ik, die snel het overzicht kwijt raakt en het erg prettig vind om wat metadata te hebben, maar als je vervolgens vergeet dat te doen... Dus ik moet alle scenes langs om dat in te vullen voordat ik dit in de ijskast zet. Laat ik dat in de toekomst eens verbeteren.

Volgende week ga ik me er niet meer mee bezig houden. Voor die tijd moet ik het op een manier achterlaten dat ik over een halfjaar verder kan.  Daar ga ik nog even over nadenken.

Reacties op: in de ijskast