Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Paula Heeger

Op mijn verlanglijstje

Met Sinterklaas en Kerst voor de deur (en 'sinterkerst' dat ik minimaal met een groep vrienden vier) is het niet gek dat ik een verlanglijstje maak. Die mooie donkerrode lipstick, die lekkere parfum.. all on the wishlist. Tussen alle kleinere kadootjes door staan er eigenlijk vooral veel boeken op mijn verlanglijstje. In deze blogpost lees je de vijf boeken die ik graag zou willen hebben van sinterklaas of de kerstman (eigenlijk maakt het niet uit van wie!) ;-) 

Bij uitstek een van mijn favoriete chicklitschrijfsters: Chantal van Gastel. Als zij een nieuw boek uitbrengt ren ik het liefst zo snel mogelijk naar de winkel toe om het te kopen, maar ik heb me tot nu te kunnen inhouden (niet alleen omdat ik het leuk vind om te vragen voor de feestdagen, ook door geldgebrek die iedere student heeft - maar dat ter zijde). Je kan het vast al raden Ik wist het - Chantal van Gastel staat op mijn verlanglijstje. En behoorlijk hoog ook omdat ik na de ZWAAR-boeken lichtelijk geobsedeerd ben door haar toffe chicklits.

Het Rosie Project staat ook hoog op de lijst. Ik hoorde voor het eerst over het boek toen ik naar De Wereld Draait Door keek, al een hele tijd geleden. Daarna had ik het er met Eline (klasgenoot en ook chicklitrecensent hier) over. Het Rosie Project - Graeme Simsion moet ik dus echt hebben. Het liefst met Het Rosie Effect er bij. 

Hoe dom is het als je een trilogie leest en het laatste deel niet leest? Dat vroeg ik me ook af toen ik de eerste twee boeken uit de Barista!-reeks van Elsbeth Witt in mijn kast zag staan. Om het af te maken wil ik Barista! Troost - Elsbeth Witt ook hebben. Een heerlijk boek die zo wegleest. 

Verslingerd - Lisette Jonkman staat daarnaast ook al tijden lang in mijn 'wil ik lezen'-lijstje. En Als Ik Blijf - Gayle Forman zou ik ook graag willen afvinken van mijn lijstje. Wie weet kan ik er eind december al een paar afvinken. En de boeken die ik niet cadeau krijg? Die doe ik gewoon cadeau aan mezelf! ;-) 

 



Lees verder op mijn site

Reacties op: Op mijn verlanglijstje