Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: The Book Girl

Winactie Amanda Prowse

Op The Book Girl staat een winactie waarbij boeken van Amanda Prowse te winnen zijn:

Px187MTIzNzU4MS0xLTExODQxMDkzOQ%3D%3D.jp Een beetje liefde
Pru is de charmante eigenaresse van een goedlopende patisserie in Mayfair. Ze draagt Chanel en heeft een duur kapsel. Ze heeft de uitstraling van een succesvolle zakenvrouw vol zelfvertrouwen. Maar om te bereiken wat ze nu heeft, heeft Pru vreselijke dingen moeten doen. En ze doet er alles aan deze verborgen te houden. Zeker nu ze voor de eerste keer in haar leven ontzettend verliefd raakt. Een beetje liefde is een boeiend en hartverscheurend verhaal dat je niet meer loslaat.

Px187MTIzNzU4MS0yLTMzNjc0NDY4NQ%3D%3D.jp Wat heb ik gedaan
Kathryn is het ultieme voorbeeld van de perfecte echtgenote en moeder. Als je stiekem door de ramen van het gezellige huis gluurt, zie je het leven van een gelukkig gezin. Alle wereldse problemen zijn buitengesloten. Het plaatje waar iedere vrouw van droomt. Maar schijn bedriegt. Kathryn zit gevangen in een vreselijke nachtmerrie. En ze heeft besloten er iets aan te gaan doen.Wat heb ik gedaan is een meeslepend boek over angst, vechtlust, verlies en hoop dat je boeit tot de laatste bladzijde.

Van beide boeken mag ik 1 exemplaar weggeven. WIl jij kans maken op een boek van Amanda Prowse? Kom snel langs op The Book Girl en doe mee! Winactie loopt tot en met 9 november.

Groetjes Thea

Reacties op: Winactie Amanda Prowse