Een drug te ver
  • Aanbevelingen: 0
  • Waardering:

    (2)
  • Jouw waardering

Een drug te ver

Sabine Janssens wordt tijdens het joggen naast de Nete vermoord. Gedurende het onderzoek naar de moordenaar van Sabine, wordt de politie geconfronteerd met een drugsdode. Een jonge man is overleden tijdens een privé-feestje op zijn appartement. Beide voorvallen worden aan elkaar gelinkt. Het wordt duidelijk dat het onderzoek zich afspeelt in het drugsmilieu en daarom worden de collega’s van de drugsbrigade er bij betrokken. Er ontstaat paniek bij de drugsdealers, mat fatale gevolgen.

Hoofdcommissaris Frans Peeters geeft het onderzoek in handen van politiecommissaris Bruno Somers en hoofdinspecteur Paul de Winter. De Lierse speurders belanden met hun onderzoek in het drugsmilieu van Lier en Antwerpen met vertakkingen naar Emblem, Middelkerke, Oostende en Hulst.

Eerste uitgave:
Recentste uitgave:
01 juni 2012
Serie:
Somers en De Winter (3)
ISBN:
9789490660048 , 9789490660055
Uitgever:
ClusterEffect
Genre:
Thrillers & Spanning
Crimezone waardering

Met veel 'twists' in het verhaal die soms slachtoffers eisen

Door op 29-02-2012

houdt Geluykens de spanning op niveau en maakt hij de lezers nieuwsgierig naar de ware toedracht. ,Onder de rook van Antwerpen, richting Lier, ligt het plaatsje Ranst, geboorte- en woonplaats van schrijver Ludo Geluykens dat tevens het decor vormt voor zijn verhalen. Pas in 2010 verscheen zijn eerste thriller, Moord op de scheidsrechter. Kenmerkend voor zijn stijl zijn de omgeving waarin de...

Lees verder

Jouw recensie

Registreren

OnbekendVanaf € 0,00

Ludo Geluykens

Ludo Geluykens

Ludo Geluykens is geboren in 1953 en woont al gans zijn leven in Ranst, een gemeente tussen Lier en Antwerpen. Hij is gehuwd en heeft twee kinderen. Ludo werkt als veiligheidsmanager.

Meer van Ludo Geluykens