DNA-match

1

Artikelen 1
Hoe cruciaal kan een onzichtbaar spoor zijn voor de ontknoping in een moordzaak? Hoe werkt het Nederlandse CSI eigenlijk?


In DNA-match beschrijven Lex Meulenbroek en Paul Poley vijftien spraakmakende misdrijven in Nederland, waarbij DNA voor een doorbraak zorgde, zoals bij de moorden op Sybine Jansons, Andrea Luten, Willem Endstra en Marianne Vaatstra. De auteurs reconstrueren het misdrijf en de spannende weg naar de ontknoping via persoonlijke, vaak aangrijpende verhalen van nabestaanden, verdachten, rechercheurs, officieren van justitie, advocaten, forensisch experts, rechters en andere betrokkenen.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
304
Laatste editie
26 mei 2015
Uitgeverij
Non-fictie
ISBN
9789023493419 , 9789023493952


Artikelen over DNA-match

  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Groot eerbetoon aan de slachtoffers

door Victoria Farkas op 23-06-2015

De titel verraadt de inhoud; de verhalen in dit boek draaien om het vinden van een DNA-match in spraakmakende misdrijven in Nederland. Het is een verzameling dramatische, waargebeurde verhalen uit de boezem van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI), waarbij DNA voor een doorbraak zorgde. Zo komen de moorden op Sybine Jansons, Andrea Luten, Willem Endstra en Marianne Vaatstra aan bod.

"Aan het...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic