Un Buku

2

Artikelen 1

Un Buku is het nieuwe kookboek van Eveline Stoel en Mirjam van der Rijst, na Boekoe Kita en Boekoe Bangsa. In Un Bukustaan de keukens uit Suriname centraal. Tien families vertellen hun persoonlijke verhaal en delen hun familierecepten. Een hommage aan de Surinaamse eetcultuur.

Un Buku is een prachtig uitgevoerd boek, met heerlijke, authentieke Surinaamse recepten. Met klassieke gerechten zoals pom en gevulde roti, maar ook bitterballen van bakkeljauw, maiskoekjes en samosa's.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
304
Laatste editie
06 oktober 2015
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021559629


Artikelen over Un Buku

Shortlist Kookboek van het Jaar
29 oktober 2015 2 likes
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €19,00 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

    Jeanette van Culinette's Kookpunt Hebban Recensent

Smakelijke recepten uit een land met veel culturen

Het boek Un Buku (Ons boek) is gemaakt door Harold Pereira, Mirjam van der Rijst, Eveline Stoel, Martien Holtzappel & Nawal Batoun. Veel meer dan de namen en een foto van de makers treffen we niet aan. Des te meer lezen we over de tien Surinaamse families die hun verhaal doen en een familierecept delen. De opzet van het boek is hetzelfde als de eerdere boeken Boekoe Kita en Boekoe Bangsa. Deze...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic