Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Karin Hazendonk Auteur

Blogpost: Karin Hazendonk

Mijn debuut, onzekerheid ten top

Onzeker:  Aarzelend, Besluiteloos, Bedenkelijk,  Dubieus, Gewaagd

Dit zijn maar een paar synoniemen, verklaringen. Onzeker, natuurlijk ben ik onzeker. Mijn debuut staat er, zelfs als kandidaat voor de debuutprijs van Crimezone. Iets wat ik me constant heb afgevraagd; Is het wel goed genoeg? De meningen zijn verdeeld. Het maakt niet uit of je, net als ik een debutant bent of een auteur die inmiddels tot de gevestigde orde behoord. Onzekerheid, wat een ellendig woord. Het vertegenwoordigt alles wat je als auteur voelt. Ik lees de recensies, de ene lezer vindt mijn boek geweldig, de ander heeft er geen goed woord voor over. Ik ben trots als ik de mening van de eerste categorie lees, de tweede is weer een vier sterren menu om mijn onzekerheid te voeden. Maar juist degenen die mijn debuut maar zo zo vonden, sporen mij aan om het beter te doen. Beter te presteren, een boek neer te zetten dat klinkt als een klok. Ik ben blij met ieders mening hoewel het af en toe behoorlijk slikken is en het moeite kost om die kritiek te gebruiken om te kunnen groeien.

Nu kan ik zeggen: Bedankt allemaal! Een goed of minder goed debuut (het woord slecht wil ik zeker niet neerzetten) Jullie hebben geholpen in het proces om mij volwassen te laten worden in het auteursvak.

 

 

 

 

Reacties op: Mijn debuut, onzekerheid ten top