Giveaway

 • Geplaatst

  09-11-2018
 • Einddatum

  15-11-2018

Schrijf je in voor de leesclub met 'Dagboek van mijn verdwijning'

Half november verschijnt er een nieuwe thriller van de hand van Camilla Grebe, bekend van onder andere de Moskou Noir-serie. We hebben 15 exemplaren van deze spannende thriller beschikbaar voor een Hebban Leesclub. Ben jij gevangen door onderstaande flaptekst en sneak preview? Schrijf je dan snel in!

Dagboek van mijn verdwijning

Acht jaar geleden vond Malin Brundin in het bos het skelet van een meisje. Nu is ze politieagente en wordt deze coldcasezaak opnieuw geopend. Samen met profiler Hanne Lagerlind en inspecteur Peter Lindgren probeert ze de jaren oude moord op te lossen. Hanne doet haar best haar beginnende dementie te verbergen door nauwgezet een dagboek bij te houden over alles wat ze zou kunnen vergeten. Dan verdwijnen zowel Peter als Hanne. Hanne wordt volledig uitgeput en uitgedroogd teruggevonden, ze heeft geen idee wat er met haar is gebeurd en haar dagboek is verdwenen. Peter wordt nog steeds vermist.

Wanneer vervolgens het lichaam van een vrouw wordt gevonden op dezelfde plek waar ooit de overblijfselen van het meisje lagen, wordt duidelijk dat deze twee moorden en Peters verdwijning met elkaar te maken hebben.

Lees een sneak preview

Doe je mee?

We hebben 15 exemplaren beschikbaar voor deelnemers aan deze leesclub. Ben jij enthousiast over dit boek, vul dan onderstaand inschrijfformulier in en zet in het opmerkingenveld wat je motivatie is om voor dit boek mee te doen met een leesclub! Lees ook: Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies?

Ga naar de leesclubspot van Dagboek van mijn verdwijning

De voorwaarden

 • Word je ingeloot, dan verwachten we gedurende de volledige looptijd van de leesclub (circa vijf weken) actieve deelname van je in alle onderdelen (Leesclubcafé, Leesclubdiscussie en je recensie).
 • Heb jij nog geen Hebban-account, maar wil je wel graag meedoen met deze leesclub, dan maak je een account aan en schrijf je alsnog in.
 • Meedoen met een eigen exemplaar kan altijd, inschrijven is dan niet nodig, meld je in Leesclubcafé van de leesclubspot.   
 • Inactiviteit na ontvangst van het boek zal leiden tot uitsluiting van deelname aan alle toekomstige acties en inschrijvingen op Hebban.
 • Dit zijn de leesclubvoorwaarden.
 • We versturen, tenzij anders vermeld, alleen papieren/fysieke exemplaren en geen epubs.
 • Hou rekening met eventuele aankomende vakanties!

Account maken

Reacties op: Schrijf je in voor de leesclub met 'Dagboek van mijn verdwijning'

Gerelateerd