Terug

Boekpresentatie "Isa en Jack & de verdwenen sterrobijn" in Kinderboekwinkel De Boekenberg

De Vlaamse schrijfster Lieve Van Looy en de Nederlandse illustrator Selene Broers zullen op zaterdagmiddag 21 december om 15 uur een boekvoorstelling geven over het boek Isa en Jack & de verdwenen sterrobijn. Het verhaal is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Het boek werd gepubliceerd op 15 november dit jaar en is het tweede boek dat de auteur geschreven heeft na de verschijning van het kinderboek “De vreemde uil”.

Tijdens de boekvoorstelling zal de auteur het boek voorlezen en zal er ook een signeersessie plaatsvinden. Het verhaal gaat over een meisje Isa die tijdens een wandeling in het bos met haar hond Jack, elfje Meriël ontmoet. Na deze ontmoeting beginnen ze aan een magisch avontuur, die de lezer meeneemt naar elfenland Mag Mor. Isa die een gouden aura heeft dat zoveel liefde uitstraalt, wordt gekozen door elfenkoning Oblon. Ze krijgt de opdracht om de verdwenen sterrobijn terug te halen in het akelige stille en mistige Darkowoud. Vervolgens beginnen Isa en Jack aan een spannende tocht om hun opdracht te verwezenlijken. Het verhaal neemt de lezer mee naar de betoverende wereld van de lichtelfen waar ze wonen in bossen met lichtgevende planten, reuzenpaddenstoelen, kleurrijke vlinders en vele andere dieren.

De voorstelling is gratis en gaat door in: Kinderboekwinkel De Boekenberg
Kleine Berg 48
6511 JV Eindhoven
Nederland

Auteur

Reacties op: Boekpresentatie "Isa en Jack & de verdwenen sterrobijn" in Kinderboekwinkel De Boekenberg