Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Terug

08
oktober 2023
om 15:30
tot
16:45

Edward van de Vendel: Thuis bij Misjka

in Utrecht, georganiseerd door Stadsklooster Utrecht en De Utrechtse Kinderboekwinkel


Live op locatie
Toegang: € €3 - €7,50

Aanwezige auteurs

Over het evenement

Roya is als driejarig meisje met haar gezin uit Afghanistan gevlucht en heeft jarenlang in een asielzoekerscentrum gewoond. Nu woont Roya eindelijk in een fijn huis met haar broers, ouders en haar dwergkonijn Misjka. Ben jij benieuwd hoe het bij Roya en Misjka thuis is?

Edward van de Vendel vertelt in de Kinderboekenweek over zijn boeken en jij mag hem daarover vragen stellen. Edward vertelt niet alleen over Misjka, maar leest ook voor uit 'Heel heel heel vies boek', 'Miss Eenhoorn' en 'Mijn spook en ik'.

Wil je zelf vertellen waarom jouw huis een thuis is of luisteren naar de verhalen van andere kinderen? Er valt zoveel van elkaar te leren! Want bij iedereen is het thuis anders.

Misjka is dit jaar genomineerd voor de Gouden Griffel en het Gouden Penseel (voor illustraties van Annet Schaap). Eerder dit jaar won het boek al de belangrijkste Vlaamse kinderboekenprijs, de Boon. De Utrechtse Kinderboekwinkel is aanwezig. Na afloop zijn Edwards boeken te koop en kun je hem om een handtekening vragen. Het evenement is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Maar ook als je jonger bent, ben je van harte welkom. De ticketprijs is inclusief een consumptie

Locatie

Stadsklooster Utrecht
Kanaalstraat 198, 3531 CP Utrecht https://stadskloosterutrecht.nl/

Delen

Reacties op: Edward van de Vendel: Thuis bij Misjka