Terug

24
september 2022
om 10:30
tot
16:30

Flip the Page YA Bookfest

in Breda, georganiseerd door Nieuwe Veste


Live op locatie
Toegang: € 7,50

Aanwezige auteurs

Over het evenement

Ben jij of ken jij een echte YA-liefhebber? Ontmoet (inter)nationale bestseller YA-schrijvers én andere YA-lovers op Flip the Page YA Bookfest.

Op zaterdag 24 september vindt de eerste editie plaats van Flip the Page YA Bookfest in Nieuwe Veste Breda. Flip the Page YA Bookfest is gericht op lezers van Young Adult-boeken en wordt georganiseerd door de boekhandels Lattés & Literature, Libris Buitelaar, de Kinderboekentuin en Nieuwe Veste.
 
In de ochtend kunnen YA-liefhebbers hun favoriete Nederlandstalige schrijvers het hemd van het lijf vragen. Daarna is er een signeersessie met de auteurs. Live aanwezig zijn:Chinouk ThijssenTom de CockCindy Paul & Renée Zonneveld 


In de middag zijn de internationale auteurs aan de beurt. Zij zijn aanwezig via Zoom:Neal ShustermanKaren McManusKathleen Glasgow 


Tussen de schrijversoptredens door is er genoeg te doen. Zo is er de hele dag door een bookish market, een Selfie Wall waar je op de foto kan met je favoriete boekkarakter, een YA-quiz en ook kunnen YA-lovers hun boeken ruilen. Ook zijn er allerlei workshops!
 
De activiteit vindt plaats in de Boekenweek van Jongeren 
 

Locatie

Nieuwe Veste
Molenstraat 6
4811 GS Breda
https://www.bibliotheekbreda.nl/iguana/www.main.cls?sUrl=home

Delen

Reacties op: Flip the Page YA Bookfest

Affiche

Meer informatie

Aanmelden via Website

Website

Tags

boekenweek van jongeren
Een evenement aanpassen? Gebruik dit formulier.