Terug

Het Nederlands Thrillerfestival 2019

Deze zondagmiddag presenteren weer diverse auteurs hun werken tijdens een Boekenfestival dat plaatsvindt in de grote foyer van het Stadstheater. Aan een aantal tafels zullen werken te vinden zijn van onder meer Karin Hazendonk, J. Sharpe, Jeroen Windmeijer, Yvonne Franssen, Hilda Spruit, Hellen Bootsman, Marianne Vogel, Mark van Dijk, Rik Raven, Theo Akse en anderen. Diverse uitgeverijen zullen acte de présence geven, zoals Uitgeverij Stortebeeker, LetterRijn, Futuro en Godijn Publishing. Samen met Uitgeverij Stortebeeker wordt ook weer een buitenlandse auteur naar het Boekenfestival gehaald.

Tevens vindt deze middag de lancering plaats van de nieuwste thriller van Karin Hazendonk, getiteld “Ongenadig”. De feestelijke presentatie staat voorlopig gepland van 13.30 tot 14.00 uur in de rode foyer van het Stadstheater.

Auteur Hilda Spruit, bekend van de paranormale young adult “Geestverwanten”, en Karin zullen elkaar tijdens de presentatie door middel van een interview bestoken met vragen over elkaars boeken en het schrijven. Ook zullen deze middag diverse lezingen worden gehouden en workshops gegevens worden onder leiding van schrijfster Marelle Boersma van de ThrillerAcademie (schrijfschool).

Verder vindt deze middag de prijsuitreiking plaats van de te houden Scholieren Schrijfwedstrijd en wordt de winnaar van de MAX Gouden Vleermuis 2019 bekendgemaakt.Voor het eerst zal deze oeuvreprijs vergezeld gaan van een geldbedrag ter hoogte van € 5.000,--. Omroep MAX-directeur en oprichter Jan Slagter heeft zich bereid verklaard de prijs te komen overhandigen. De genomineerden voor de MAX Gouden Vleermuis 2019 worden begin september bekend gemaakt.

Locatie: Stadstheater Zoetermeer
De toegang tot het Boekenfestival is gratis!
https://nederlandsthrillerfestival.nl/programma/boekenfestival-in-stadstheater-2/

Reacties op: Het Nederlands Thrillerfestival 2019

aanwezigen (1)