Terug

Koukleum meets auteurs 3.0

Op 24 november 2019 zal voor de derde keer het evenement ‘Koukleum meets auteurs’ plaats gaan vinden. Deze editie zal wederom plaats vinden bij Buurthuis ''Onger Os'' in #Landgraaf. We hebben wederom drie geweldige auteurs bereid gevonden die over hun boek(en) willen komen vertellen, vragen beantwoorden en signeren.

Welke auteurs hebben we bereid gevonden om naar Landgraaf te komen?

Karin Hazendonk auteur, o.a. bekend van haar boeken ‘Waanidee’, ‘De dood heeft blauwe ogen’ en haar nieuwste boek ‘Ongenadig’. Deze auteur mag zich ondertussen wel een echte thrillerauteur noemen.
Esther Boek - auteur. Bekend van haar boek ‘Geen kind meer’, dit boek heeft ze geschreven op basis van haar eigen ervaringen, ‘De perfecte moeder’ en haar nieuwe boek ‘Het leven dat ik kende’ wat ook op waargebeurde feiten gebaseerd is.
Sterre Carron. Deze Vlaamse auteur is natuurlijk bekend van haar Rani Diaz-serie. Waar reeds het dertiende deel ‘Satya’ van verschijnt en waar Sterre over zal komen vertellen. Sterre Carron behoort tot de meestgelezen thrillerschrijfsters uit ons taalgebied.

Nadat de auteurs over hun boeken verteld hebben en vragen beantwoord hebben zal Theo van Rijn, uitgever bij uitgeverij LetterRijn, vertellen wat er allemaal gebeurd met een manuscript voordat het boek in de winkel ligt en wij als lezer het kunnen kopen en gaan lezen.

We hebben Kantoorboekhandel Funcken bereid gevonden om aanwezig te zijn om de boeken te verkopen. Dus mocht jij een bepaald boek van bovenstaande auteurs willen aanschaffen, dan kan dit natuurlijk ook ter plekke gedaan worden en kun je het boek meteen laten signeren. Let er wel op dat je contant betaald. Er is GEEN mogelijkheid om te pinnen. Mocht je al boeken van de auteurs in bezit hebben, mag je deze natuurlijk ook meenemen om te laten signeren.

We hebben er voor gekozen om geen entree te vragen, om het evenement zo toegankelijk mogelijk te houden. Bij Buurthuis "Onger Os" kunnen drankjes besteld worden. Deze zijn natuurlijk wel voor eigen rekening. Al is het natuurlijk wel fijn als er iets geconsumeerd wordt, aangezien Buurthuis "Onger Os" ons de ruimte gratis ter beschikking stelt.

Wij zouden het erg leuk vinden als je komt… Geef je dit dan ook even aan in het evenement? Dan kunnen wij een inschatting maken hoeveel personen er komen. En mis jij ook geen informatie over het evenement.

Hopelijk tot 24 november!

Zondag 24 november 2019 van 13:00 - 16:00
Buurthuis ''Onger Os''
Haesenplein 1
6372 GJ LandgraafAuteurs

Karin Hazendonk

Karin Hazendonk

286 volgers 36 favorieten beste boek:  Ongenadig (43)
Esther Boek

Esther Boek

61 volgers 23 favorieten beste boek:  De perfecte moeder (135)
Sterre Carron

Sterre Carron

289 volgers 252 favorieten beste boek:  Satya (43)

Reacties op: Koukleum meets auteurs 3.0

Gerelateerd