Terug

Leesclub: Het Schaduwjaar

Snif snif! Het is alweer de laatste leesclub van Dear Book Nerd Book Club in 2019. Wat gaat de tijd snel, want in januari vieren we alweer onze vierde verjaardag.

Voor deze leesclub lezen we Het Schaduwjaar van Kim Liggett en het belooft weer een feestje te worden met heel wat lekkers en een drankje.

Ook is er op deze leesclub een secret santa! Zo werkt het: iedereen krijgt een lootje (via de website Gifster), daar staat een naam op waarvoor jij een cadeaubox ter waarde van €20 maakt. Zorg ervoor dat het een box is dat je zelf ook graag zou ontvangen. Er moet minstens 1 boek in zitten van het Gifsterlijstje van jouw lootje. Hoe je de rest van je budget besteedt, mag je zelf kiezen, maar zorg ervoor dat het een leuk pakketje is. Zelf krijg jij dan ook een cadeaubox terug van jouw secret santa op de leesclub van 7/12. (Je kan dus alleen deelnemen als je ook écht naar de leesclub komt.)

INSCHRIJVEN LEESCLUB
Stuur een mailtje naar dearbooknerdbookclub@gmail.com. De plaatsjes zijn beperkt, dus schrijf je snel in. Ook is er een kleine bijdrage van €1, steek die in het potje voor de aanvang van de leesclub.

INSCHRIJVEN SECRET SANTA EN LEESCLUB
Stuur een mailtje naar dearbooknerdbookclub@gmail.com om te in te schrijven en vermeld daarin ook als je graag deelneemt aan de secret santa. Meer info krijg je dan via mail.
Inschrijven voor de secret santa kan tot 20 oktober zodat iedereen de tijd heeft om zijn/haar wishlist aan te vullen én cadeautjes te zoeken.

Zaterdag 7 december 2019 van 14:30 - 17:30
Brugse Boekhandel
Dyver 2,
8000 Brugge


Auteur

Kim Liggett

Kim Liggett

1 volger 8 favorieten beste boek:  Het schaduwjaar (72)

Reacties op: Leesclub: Het Schaduwjaar

Gerelateerd