Terug

Mirjam Vriend - Muzikale lezing

Donderdag 17 oktober 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden hier

Op donderdag 17 oktober is Mirjam Vriend om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal naar aanleiding van haar boek Genade een muzikaal-literaire lezing geven met bijdrage van een celliste. Aansluitend zal zij signeren. 

Genade
Leah Soesman is gezegend met het muzikale talent van haar moeder, een begenadigd celliste. Door haar beloftevolle leven waart ook een spook dat depressie heet. Een onbegrijpelijke schaduw, die haar moeder en grootouders in de greep houdt. Wat is erger dan de pijnlijke dingen die je weet over je familie? De pijnlijke dingen die je níet weet. Genade is een roman over het leven van een jonge vrouw die zich probeert te ontworstelen aan de ballast van haar familie. Het speelt zich af in Amsterdam, rondom het conservatorium, het concertgebouw, en verhaalt over ontluikende liefdes, onstuimige relaties, dolende ouders en een getraumatiseerd verleden.

Mirjam Vriend
Mirjam Vriend is geboren in 1967 als dochter van een pianiste en een componist. Ze groeit op in een muzikaal milieu, maar besluit actrice te worden en wordt toegelaten aan de Toneelacademie Maastricht. Nadien speelt ze in diverse toneelstukken en televisieproducties, maar ook wordt haar interesse voor het schrijverschap steeds groter. Na een serie columns en korte verhalen zet ze haar acteercarrière stil voor het schrijven van haar debuutroman Genade.

Auteur

Mirjam Vriend

Mirjam Vriend

0 volgers favorieten beste boek:  Genade (3)

Reacties op: Mirjam Vriend - Muzikale lezing

Gerelateerd