Terug

Ronald Giphart signeert 'Alle tijd'

Het uiterst meeslepende en vitale boek over ambitie, vriendschap en liefde Alle tijd van Ronald Giphart is bij Broese verkozen tot Roman van de maand. Om dat te vieren komt Giphart zijn boeken signeren in onze winkel!

Over Alle tijd
Hun vriendschap begon bij de ontelbare avonden in hun stamcafé, avonden die nooit ophielden. Ze raakten verslaafd aan het leven en aan de saamhorigheid. Ze wisten niet hoe of wat, maar wel dat er iedere dag iets memorabels zou gebeuren. Toen de zes mannen begin jaren negentig besloten een bierbrouwerij te beginnen in een werfkelder in Utrecht, werden ze naast vrienden ook zakenpartners. 
Vijfentwintig jaar later zijn ze op weg naar een boshut in Duitsland om nog één weekend samen te zijn voordat ze het contract voor de verkoop van de brouwerij tekenen. Tijdens dit weekend reflecteren ze op de vriendschap en op het leven.

Zondag 20 oktober | aanvang 15.00 uur
Toegang: gratis
Reserveren via: klantenservice@broeseboekverkopers.nl 

Ronald Giphart (1965) debuteerde in 1992 met de roman Ik ook van jou, een instant klassieker in de Nederlandse literatuur. Daarna volgden onder meer de romans Giph, Phileine zegt sorry, Ik omhels je met duizend armen, Troost, IJsland, Harem en Lieve. Zijn novelle Gala, het Boekenweekgeschenk van 2003, verscheen in een oplage van 780.000 exemplaren. In 2012 verscheen de verhalenbundel De wake, waar hij hoge ogen mee gooide. Voor zijn oeuvre ontving Giphart in 2004 de C.C.S. Croneprijs, de tweejaarlijkse literatuurprijs van de stad Utrecht.

Auteur

Ronald Giphart

Ronald Giphart

81 volgers 59 favorieten beste boek:  Vurrukkulluk! (4)

Reacties op: Ronald Giphart signeert 'Alle tijd'

Gerelateerd