Terug

Twan Huys in gesprek met John Grisham

Ter gelegenheid van het verschijnen van zijn nieuwe boek 'De onschuldigen' zal John Grisham voor het eerst in zijn indrukwekkende carrière ons land bezoeken. A.W. Bruna Uitgevers organiseert in samenwerking met het John Adams Institute een uniek evenement voor al zijn fans.

Op dinsdagavond 19 november zal presentator Twan Huys tijdens een exclusief publieksevenement in gesprek gaan met John Grisham. Voor het aanwezige publiek is er gelegenheid om vragen te stellen. Dit unieke evenement vindt plaats in het prachtige Muziekgebouw aan ’t IJ aan de Piet Heinkade te Amsterdam.

Wil je hier graag bij aanwezig zijn?
Reserveer dan snel een plek, want er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar voor dit once in a lifetime-evenement. Op=op!

Het debuut van de Amerikaanse bestsellerauteur John Grisham was 'De jury' en verscheen in 1988. In de daaropvolgende decennia is John Grisham uitgegroeid tot een van de succesvolste thrillerschrijvers aller tijden. Zijn boeken zijn in meer dan 40 talen vertaald en wereldwijd zijn er meer dan 300 miljoen exemplaren van verkocht.

Dinsdag 19 november 2019 van 19:00 - 23:00
Muziekgebouw aan 't IJ
Piet Heinkade 1,
1019 BR Amsterdam

Tickets via Eventbrite

Auteur

John Grisham

John Grisham

416 volgers 292 favorieten beste boek:  Advocaat van de duivel (455)

Reacties op: Twan Huys in gesprek met John Grisham

Gerelateerd