Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Four, a Divergent Collection: uitslag bekend!

door Hebban Fantasy 14 reacties
Ben jij dol op de boeken van Veronica Roth? Wist jij dat er in september een extra boek in de Divergentreeks uitkomt, met verhalen over Tobias? Een week geleden zetten we onderstaand bericht online.

Het heet Divergent 0.1, Het verhaal van Four. Het duurt nog dik een maand voor het boek in het Nederlands zal verschijnen, maar wij hebben dankzij Van Ditmar Boekenimport één exemplaar van de Engelstalige hardcover te schenken, MET een handtekening van Veronica Roth. Dat is nogal bijzonder, dus we willen zeker weten dat het boek terecht komt bij de grootste Divergentfan op Hebban. Overtuig ons ervan dat jij dat bent en je wint het boek!

Plaats hieronder een reactie met daarin je argumenten. Je hebt een week de tijd, we gaan op maandag 18 augustus de grootste Divergentfan aanwijzen. Zorg er wel voor dat je Hebbanprofiel zo compleet mogelijk is, zodat we een manier hebben om contact met je op te nemen. Of blijf maandag 18 augustus de hele dag turen naar Hebban, want we posten de winnaar natuurlijk ook op Hebban Fantasy.

Het is nu maandagavond, tijd om jullie uit je lijden te verlossen. De persoon die Four toegestuurd krijgt is Ellis van der Miessen, met een vriendje die de naam Tobias heeft en die bakt en braadt a la Divergent. Gefeliciteerd! Ellis, stuur je je postadres even naar het Hebban Fantasy mailadres (zie dit profiel)? De rest: bedankt voor het meedoen en let deze week op, er wordt nog een gesigneerd Engels boek weggegeven....Over de auteur

Hebban Fantasy

309 volgers
20 boeken
0 favorieten


Reacties op: Four, a Divergent Collection: uitslag bekend!

 

Gerelateerd

Over

Veronica Roth

Veronica Roth

Veronica Roth (New York City, 1988) is een Amerikaanse auteur. Ze debuteerde op ...