Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Verfilming Noordzeemoorden op stapel

door Hebban Crew 6 reacties
De thrillerserie De Noordzeemoorden van Isa Maron wordt verfilmd. A-Film Benelux heeft de filmrechten van de reeks verworven, zo blijkt uit een mededeling van directeur Sim van Veen.

Het eerste deel van de serie De Noordzeemoorden ligt sinds begin juli in de winkel. De thriller met de titel Galgenveld verscheen vorige maand ook als driedelig 'bookazine' bij de zaterdageditie van het Algemeen Dagblad in een totale oplage van anderhalf miljoen exemplaren.

In De Noordzeemoorden staat - hoe kan het ook anders met zo'n titel - een serie moorden centraal. Het zijn raadselachtige moorden vol symboliek. Verder maken een halsstarrige rechercheur en een iets te bemoeizuchtige eindexamenkandidaat hun opwachting en is er sprake van een spoorloos verdwenen zus. Volgens Dutch Media voert de serie de lezer mee van Amsterdam naar Texel en verder op 'een tocht langs de kille Noordzee'.

Schrijfster Isa Maron (pseudoniem) werd in 1965 geboren in Utrecht. Na haar studie Economische Wetenschappen en Psychologie werkte ze als marketeer bij onder andere Wolters Kluwer en Ahold. Sinds 2002 is ze met haar eigen bedrijf actief op het gebied van strategie en human resources. Ze woont met haar man en vier zoons in Amsterdam.

Maron debuteerde in 2008 bij uitgeverij Karakter met de zogeheten erotische thriller Passiespel. In 2010 volgden Verboden verleden en de minithriller Vrij Zwemmen. In 2011 kwam Schaduwkant uit.Over de auteur

Hebban Crew

1637 volgers
3 boeken
3 favoriet


Reacties op: Verfilming Noordzeemoorden op stapel

 

Gerelateerd

Over

Isa Maron

Isa Maron

Ik woon in Amsterdam Noord met mijn man en vier zonen (en 2 kippen en 1 hond). O...