Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Wil jij recensent worden voor Hebban?

door Hebban Crew 2 reacties
Voor het 'Literatuur en Romans'-portal op Hebban zijn we op zoek naar twee nieuwe recensenten. Houd jij van lezen en kan je goed schrijven? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Wat verwachten we van je? Een recensie in ruil voor een gratis boek, daar komt het ongeveer op neer. We vragen van je om minimaal één keer per maand (vaker mag natuurlijk ook!) voor ons een nieuw verschenen boek te lezen en daar een recensie van zo'n 450 woorden over te schrijven. Het boek krijg je door ons toegestuurd en mag je vervolgens zelf houden! De keuze van de boeken is afhankelijk van wat wij binnen hebben gekregen van uitgevers.

Naar wie zijn we op zoek? Zoals gezegd, je moet van lezen houden. Daarnaast heb je liefst een opleiding in de richting van taal, cultuur of communicatie (afgerond of mee bezig) en heb je al eerder recensies geschreven, voor een eigen blog of andere site of publicatie.

Wat krijg je ervoor terug? Een gratis boek dus, maar ook de eer om temidden van alle boekenfans op Hebban prominent in beeld te komen als recensent!

Interesse? Stuur dan even een mailtje naar daphne.vanrijssel@hebban.nl, met daarin een korte motivatie en introductie, en voeg daar ook een proefrecensie van een boek aan toe. Alvast bedankt voor je reactie!

Update: We hebben momenteel genoeg reacties, bedankt voor je interesse!Over de auteur

Hebban Crew

1672 volgers
3 boeken
3 favoriet


Reacties op: Wil jij recensent worden voor Hebban?