Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Xenia en Tomas op Manuscripta

door Hebban Crew 1 reactie
Meer dan 55 auteurs komen op zondag 7 september naar Manuscripta, de officiële opening van het nieuwe boekenseizoen. Thrillerliefhebbers komen er een beetje bekaaid vanaf, want slechts een handvol beoefenaars van het genre reist af naar Utrecht.

Onder de verwachtingsvolle titel De thrillers van het najaar wordt in een half uur tijd aandacht geschonken aan het nieuwe werk van twee auteurs. Journalist en recensent Theo Hakkert voelt in de centrale hal van het stadhuis in Utrecht Xenia Kasper en Peter Römer aan de tand. Van Kasper, de manager van onder anderen Linda de Mol, is dan net haar nieuwe thriller verschenen, getiteld Nemesis, over onder verdachte omstandigheden verdwenen Gooise meisjes. Römer presenteert de nieuwste Baantjer, de vijfenzeventigste alweer, dus reden voor een feestje.

Iets later is er in de Tuinzaal van de Winkel van Sinkel een nieuwe editie van de Literaire Thriller Salon. Journalisten en auteurs Carla de Jong en Annet de Jong interviewen drievoudig Gouden Stropwinnaar Tomas Ross over zijn nieuwe thriller De vrienden van Pinocchio. Ross' nieuwe pupil, René van Rijckevorsel, praat er over zijn debuut Tunis. Ook Milou van der Will schuift bij de dames aan. Zij verhaalt over de totstandkoming van haar nieuwe thriller In mijn bloed.

Ga voor de volledige programmering naar de website van Manuscripta.Over de auteur

Hebban Crew

1639 volgers
3 boeken
3 favoriet


Reacties op: Xenia en Tomas op Manuscripta

 

Gerelateerd

Over

Xenia Kasper

Xenia Kasper

Xenia Kasper (1960) is een Nederlandse auteur. Daarnaast is ze manager en p...

Tomas Ross

Tomas Ross

Tomas Ross (Den Bommel, 1944) is het pseudoniem van Willem Hogendoorn....