Alexander Sascha Oppenberg

beschrijving bewerken

Alexander Sascha Oppenberg (1973) was tien jaar werkzaam bij het Europees Octrooibureau in Rijswijk. Naast zijn carrière bij deze internationale organisatie, hield hij altijd de ambitie om een bekende schrijver te worden. Zo publiceerde hij tal van korte verhalen bij de schrijfclub van het OEB, volgde hij een opleiding aan de Schrijversvakschool te Amsterdam en werkte hij actief aan het redigeren van zijn debuutthriller Benauwd, wat hij samen deed met auteur en dichter Carla Bogaards

Eenmaal klaar met zijn verhaal kwam Oppenberg bij toeval op de site van TenPages.com terecht. Daar moest hij door het promoten van zijn manuscript meer dan honderd aandeelhouders zien te enthousiasmeren. Binnen zes weken had hij het benodigde aantal bij elkaar, waarna TenPages verschillende uitgevers benaderde. Degene die uiteindelijk met Oppenberg in zee ging was Uitgeverij Ellessy. Benauwd  verscheen in 2013.

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic