Clara ten Houte de Lange

Artikelen 2

Ik vind koken bijna het leukste dat er is en heb van koken en schrijven mijn beroep gemaakt. Ik werk vanuit Assisti Culinair & Communicatie en verzorg alles wat er aan culinaire communicatie op mijn pad komt. Ik ontwikkel recepten voor magazines en websites, schrijf columns en geef ook culinaire adviezen aan bijvoorbeeld bedrijven in de food business. En ik maak kookboeken in opdracht voor klanten en ik geef ook zelf kookboeken uit. In 2013 Lekker Lang Jong, een voedselzandloper kookboek en april 2014 LEKKER Havermout! Quinoa! En meer... met verrassend gezonde recepten met 'vergeten' granen.

Clara ten Houte de Lange is een Hebban-auteur

Beste boek

Meer over Clara ten Houte de Lange

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Persoonlijke boekenplank van Clara ten Houte de Lange