Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Merijn Tol

Artikelen 1 Newsroom 1

Merijn Tol groeide op in een gezin dat een duidelijk andere kijk had op eten; vegetarisch, biologisch, met groente en kruiden uit eigen tuin. Tijdens haar studietijd in Amsterdam groeide haar nieuwsgierigheid naar eten verder uit door alle culturen die zij in de stad leerde kennen. Ze ging werken bij een culinair reclamebureau waar zij Nadia Zerouali heeft leren kennen. Samen met Nadia reist ze het hele Arabische land door waarover zij wekelijks schrijven in de Viva. Ze presenteren een kookprogramma op 24Kitchen en hebben samen meerdere kookboeken geschreven. Daarnaast is Merijn Culinair redacteur bij Delicious en is restaurantcriticus.

Nieuwste boek

De bijbel van de Libanese keuken - Merijn Tol Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken