Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ton de Zeeuw

Ton de Zeeuw (1950) geldt als een van de meest bekende culiniair journalisten van Nederland. Hij schreef voor dagblad De Telegraaf en was bekend door zijn rubriek 'Tafelen met Ton'. Op de website Smulweb.nl deelde hij zijn twintig jaar restaurantervaringen. Later werd hij freelance journalist voor onder meer restaurantgids Lekker, Eindhovens Dagblad en Valk Exclusief Magazine. De Zeeuw is een begrip in de culinaire wereld.

Naast enkele culinaire restaurantgidsen, schreef hij ook twee culinaire thrillers: Aangebrand  (2010) en Hete Bliksem (2011). 

Nieuwste boek

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken