Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Janine van der Hulst Auteur

Blogpost: Janine van der Hulst

Alles over de verhalenbundel ‘De handen van…’ van het Huizer Schrijversgilde en ontvang het eerste verhaal cadeau

2133f96bef9e90250853f43bf80227c7.jpgDe handen van… is een heerlijke bundel vol pareltjes van gedichten, columns en verhalen. Maar liefst 19 gepassioneerde schrijvers van het Huizer Schrijversgilde hebben ieder een unieke bijdrage voor jou geschreven. Reis onder andere mee naar verre oorden, sprookjesland of vroeger tijden. Een fantastische verrassing om jezelf of iemand anders cadeau te doen.

De bundel 'De handen van...' is uit een van de schrijfopdrachten tijdens een bijeenkomst ontstaan. In samenwerking met Uitgeverij Lieve Hart is er het afgelopen seizoen hard gewerkt om de bijdragen te schrijven, redigeren en vorm te geven. Binnenkort wordt deze bundel uitgegeven. De opdracht was het thema: ‘De handen van…’ Uit deze opdracht blijkt wel hoe divers de schrijvers schrijven. Bijna alle genres komen aan bod en een ieder beschikt over een vlotte pen, de nodige fantasie of een flinke portie humor, waardoor de bijdragen makkelijk weglezen en vermakelijk zijn. Een echte aanrader om op een zwoele zomeravond of een regenachtige zondagmiddag heerlijk te ontspannen en te genieten van de verhalen, columns en gedichten. 

Wil je het eerste verhaal cadeau ontvangen? Meld je dan HIER aan. 

Het Huizer Schrijversgilde is in het najaar van 2017 opgericht door de Huizer auteur Henk Wiesenekker en auteur en uitgever Janine van der Hulst-Veerman (eigenaresse Uitgeverij Lieve Hart). Eens per maand komt de groep (aspirant) schrijvers in een ongedwongen en gezellige sfeer bijeen om ervaringen uit te wisselen en natuurlijk om de pen ter hand te nemen. De leden van het Huizer Schrijversgilde komen uit Huizen en omstreken en sommigen zelfs van verder weg, maar hebben op de een of andere manier een link met Huizen en omgeving. Het Huizer Schrijversgilde heeft ook een eigen website waar de deelnemers regelmatig een column of kort verhaal op plaatsen. Klik HIER om naar deze website te gaan.


Lees verder op mijn site

Reacties op: Alles over de verhalenbundel ‘De handen van…’ van het Huizer Schrijversgilde en ontvang het eerste verhaal cadeau