Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Anneke las Lotsdochter. Haar oordeel? Vier stralende sterren 🌟!

Dag lieve leeskeesjes van me!

Ik heb weer een nieuwe recensie van Lotsdochter om met jullie te delen, deze keer van de hand van Anneke van Dijken. Afgezien van het feit dat zij van mening is dat dit boek zich goed leent voor een verfilming, heeft ze nog meer fraais te melden over het tweede deel van de Hypernachtserie.

Dit zijn de high lights:
Lotsdochter van Erik Le Romancier is het schokkende tweede deel van de Hypernachtserie. Het verhaal laat zien dat het voor de vrouwen, en sommige mannen, nog erger kan dan beschreven in het eerste deel. Door het schokkende eind, kan je bijna niet wachten om het volgende deel te lezen. Je wilt weten hoe het verder gaat, of bepaalde personen gevonden worden en of bepaalde personen uiteindelijk datgene kunnen doen wat ze willen. Vier sterren ⭐!

Will je de hele recensie lezen? Klik dan op https://surfingann.blogspot.com/2022/08/lotsdochter-erik-le-romancier.html. Of kopieer de link naar de adresbalk bovenin je scherm.

Dankjewel, Anneke! En denk eraan: lezen is sexy!




Lees verder op mijn site

Reacties op: Anneke las Lotsdochter. Haar oordeel? Vier stralende sterren 🌟!

Lotsdochter - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners