Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Jami Leigh Auteur

Blogpost: Jami Leigh

BookstaGraphics eindelijk online!

Hallo!

Wat leuk dat je de tijd neemt om dit nieuwsbericht te lezen. Mijn naam is Jami Leigh en ik heb sinds kort een blog opgericht: BookstaGraphics. 


Bookstagram

Misschien heb je de naam weleens voorbij zien komen op instagram, daar ben ik namelijk het meest actief. Sinds ik heb ontdekt hoe leuk lezen is, schrijf ik graag recensies over de boeken die ik heb gelezen. Het spookte al een tijdje in mijn hoofd om een website te bouwen (voor mijn beroep ben ik webdesigner namelijk) en heb dit eindelijk een realiteit gemaakt.

Zoveel gave dingen gepland
Ik heb zoveel toffe ideeën wat Bookstagraphics betreft, en wil alvast een paar met jullie delen. Afgezien van boekrecensies, gaat dit nog op de website komen:

- Blogberichten: over boeken en lezen uiteraard, waaronder een rubriek ‘Openhartig‘, waar diepere gevoelens naar boven komen van de lezers onder ons. Dat kan jij ook zijn!*
- NieuwsWordt er een boek verfilmd? Heeft Stephen King de koningin van Engeland beledigd? Of is er een compleet familiedrama ontstaan vanuit een uitgegeven boek? Zulke nieuwtjes kun je hier dan teruglezen.
- Schrijftips die ik wil delen voor de schrijvers onder ons, of degenen die het willen leren
- NieuwsbriefHet is er nog niet, maar dit ben ik wel van plan. Voor degenen die het leuk vinden om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe berichten. Wel zo handig natuurlijk!
- MeertaligZo wil ik ook graag de website in ieder geval Engels vertalen (wat een klus!) om mijn internationale insta-volgers ook van dienst te kunnen zijn. Dit zal waarschijnlijk vaak een grove (Google translate) vertaling zijn, die ik vluchtig ga corrigeren. Maar beter iets dan niets (hoop ik).
- DesignBoekomslagen, binnenwerk, of andere ontwerpen wat met boeken te maken hebben, zal ik vertonen in een portfolio. 

*Heb jij een verhaal dat je graag wil delen? Mooie herinneringen aan een geliefde die gestorven is, die een speciaal boek heeft achterlaten, bijvoorbeeld? Of hoe lezen/schrijven je heeft geholpen met depressies? Hield je helemaal niet van lezen? Of heeft een bepaald boek een belangrijke impact op jouw leven gehad? Heb je al meer dan 20 jaar een boek van de bibliotheek in je bezit?Als je een ontroerend of juist komisch verhaal hebt dat je wilt delen, neem dan contact met me op via jami@bookstagraphics.com.

Lees verder op mijn site

Reacties op: BookstaGraphics eindelijk online!