De laatste Blackbirds van de stapel

Goede avond allemaal,
Vandaag 08-09-2018 was het een boekenzaterdagje. Ben in een nieuw boek begonnen en ook nog uitgelezen, nog in een ander boek verder gegaan en heb een stapel boeken (die gelezen waren) een plek in mn boekenkast gegeven. Bij een normaal mens zou boeken in een boekenkast zetten een paar minuten duren, maar ik kan er echt een paar uur over doen. Welk boek gaat waar, hoe ga ik het indelen, maak ik een stapel enz. Maar uiteindelijk ben ik altijd tevreden met het resultaat.

De boeken van 08-09-2018:
(Begonnen) 252 blz gelezen uit het boek I’m the king of the castle van Susan Hill  (uitgelezen.)
(Verder gegaan) 10 blz gelezen uit het boek Huiver van Maggie Stiefvater en ben daarmee nu op blz 155.

Bij elkaar zijn dat dus 262 blz die ik vandaag heb verslonden. Van het boek I'm the king of the castle komt geen recensie en het was het laatste Blackbirds boekje die ik van de kerkmarkt had gekocht. Heb nu een hele stapel van die boekjes, begint een verzamling te worden die ik op volgorde zet van jaar en maandnummer (denk dat ik eerders ook maar ga beginnen aan de Nederlandse boekjes, weet nog niet zeker.) Ik vlieg altijd door die boekjes. Maar nu dat stapeltje op is, moet ik maar beginnen aan het andere stapeltje dat ik van de kerkmarkt heb gekocht, van deze komen er wel recensies.

Fijne avond allemaal,

cheen

Reacties op: De laatste Blackbirds van de stapel

Gesponsorde boeken