Blogpost: Yelle

De Minibieb als joker!

Ziezo, vandaag heb ik eindelijk tijd gehad om met onze Minibieb aandacht te besteden aan de Reading Challenge 2016! Ik heb de lijst met categorieën een paar keer uitgeprint en in onze Minibieb gelegd, en op onze facebook-pagina heb ik een stukje geschreven over de Challenge en natuurlijk dat wij als Minibieb joker zijn! :) Ik ben benieuwd of er hierdoor nog wat extra mensen mee gaan doen! :)

Ik heb natuurlijk ook vast een aantal boeken die geschikt zijn om voor de Challenge te lezen in ons biebje gezet: Het diner van Herman Koch (in de categorie: "Een boek dat verfilmd is") en Hoop voor de toekomst: een leven tussen chimpansees van Jane Goodall (in de categorie: "Een biografie"). Toen ik net keek welke boeken er verder nog in onze Minibieb stonden, bleken er ook nog best wat andere geschikt te zijn: Oorlogsomnibus (meer dan 500 bladzijden), Vijftig tinten grijs (die past volgens mij in een heleboel categorieën: Een boek dat verfilmd is, een trilogie, een boek met een getal in de titel, een boek met een kleur in de titel, en wellicht ook een boek dat je niet wilt lezen), De duivelsverzen (een verboden/verbannen boek), Tirza (Een boek dat verfilmd is) en Lef (Een verhalenbundel).

Nu weet ik niet of er in alle Minibiebs zo veel passende boeken te vinden zijn, of dat wij nu gewoon toevallig heel wat geschikte boeken hebben, maar mocht je denken: waar kan ik een geschikt boek vinden? Mijn tip is: Bezoek eens een Minibieb in de buurt, en kijk als je in een andere stad bent, ook eens of daar misschien nog een Minibieb te vinden is. Ik zal dit jaar ook mijn best doen om nog wat meer biebjes te bezoeken en ook daar geschikte boeken achter te laten voor de Challenge! :)

Groetjes en een jaar vol leuke, mooie boeken toegewenst! :)703dd16234165bb4da7129bef0d8eb6d.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: De Minibieb als joker!

Gesponsorde boeken