Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Daan Fousert Auteur

Blogpost: Daan Fousert

Er valt veel meer te vertellen

Met enige schaamte moet ik bekennen dat ik sinds 2015 geen blog meer geschreven heb, terwijl er toch zoveel gebeurd is. Eind 2015 heb ik afgesloten met een spirituele roman 'Stemmen van Verre' een boeiend boek over iemand die zijn tweelingziel ontmoet en dan meegesleurd wordt in allerlei situaties. Terwijl dat boek op de markt kwam was ik al druk doende met een historsiche roman dat in mei 2016 is uitgekomen. 'Wandelen in Liefde', de titel van dit boek, is een op feiten gebaseerd verhaal dat handelt over een Nederlandse arts in het Indonesie van 1952/1953. Op zijn boottocht naar Indonesië in 1951 ontmoet hij de 16 jaar jongere zendelingzuster, Adrie Israel  tegen en ze raken aan de praat. Dat resulteert in een briefwisseling gedurende 1952. Zijn laatste brief schrijft hij in december 1952 waarin hij met haar afspreekt te gaan wandelen in februari 1953. Tijdens zo'n wandeling verdwijnen ze spoorloos en daarna is er nooit meer iets van hen vernomen of gevonden. In het boek verwerkt in de originele brieven.
Omdat schrijven een grote hobby van mij is ben ik direct na dit boek weer aan de slag gegaan met het volgende. Dat ligt nagenoeg klaar en is weer een thriller in de serie van Caitlin. He`t boek zzl begin 2017 uitkomen.
Naast schrijven ben ik ook een groot liefhebber van beeldhouwen. Momenteel bereid ik me voor op een exposiotie in december. Ik hoop dat weer een aantal beelden te kunnen neerzetten.
Heb je belangstelling en geeft dit korte bericht aanleiding om meer over me te weten te willenkomen? Ga dan gerust even naar mijn website want daar vind je alle informatie die je mogelijk zoekt.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Er valt veel meer te vertellen