Jaimie Pisonier Auteur

Blogpost: Jaimie Pisonier

Er verschijnt geen vervolg op dit leuke boek ...

98287633799ab47f8732402a8bf14b1a.jpg
Hallo lieve lezers,  

Eerst en vooral wil ik jullie allemaal een fijn 2020 toewensen.  

Het volgende dat ik jullie ga vertellen heeft absoluut niets te maken met de komst van het nieuwe jaar. Dit is iets waar ik al even mee worstel. Ik heb meerdere keren geprobeerd om verder te schrijven aan ‘Vriendschap en de liefde’, maar telkens schrijf ik mezelf vast. Omdat ik moet doen waar ik mij als schijfster het beste bij voel, is dat helaas de beslissing nemen dat ‘Vriendschap en liefde’ geen reeks zal worden. Het verhaal over Jack & Anouk zal dus ook het enige, en daarmee ineens een losstaand verhaal blijven. Het boek (paperback en e-book) blijft te koop en ook als leenboek beschikbaar.   

In mijn archiefkast zitten een paar ingevingen waar ik losstaande verhalen over wil uitschrijven. Dus hopelijk wordt 2020 een mooi schrijfjaar, met een nieuw boek in het vooruitzicht …

Lees verder op mijn site

Reacties op: Er verschijnt geen vervolg op dit leuke boek ...

Vriendschap en liefde - Jaimie Pisonier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners