Olga Hoekstra Auteur

Blogpost: Olga Hoekstra

HET GLAZEN HART - vergeet niet je steentje bij te dragen!

Zoals ik al eerder aangaf, is Tinteling Romance (een schrijverscollectief dat romantische, sexy chicklits uitbrengt) een actie gestart om 3FM SERIOUS REQUEST te steunen. Dit jaar staat HET GLAZEN HUIS in Heerlen. 
Op zondag 20 november vindt er een speciale boekpresentatie plaats in Heerlen, waar ook HET GLAZEN HART wordt verkocht. Dit is de bundel die auteurs Lily Frank en Tamara Haagmans (die laatste komt uit Heerlen) schreven voor het goede doel.

Er is e-bookversie van Het Glazen Hart, die je al kunt downloaden op onder andere amazon.nl. Door sponsoring kon Tinteling Romance geheel kosteloos ook een papieren versie van Het Glazen Hart uitbrengen!
Deze kost 5 euro en de totale opbrengst gaat naar het goede doel.

Je kunt deze speciale bundel (waar maar 100 stuks van worden gedrukt) NU reserveren via info[at]tintelingromance[punt]nl.

Wees er snel bij, want de eerste 50 exemplaren zijn al vergeven en OP = OP!

Meer informatie vind je op de blog van Tinteling Romance.

Waar gaan de verhalen over in Het Glazen Hart? Over Het Rode Kruis en Het Glazen Huis natuurlijk!

In Leugens op Request [Tamara Haagmans] is Serena door het dolle heen als ze wordt aangenomen als productieassistent bij het Glazen Huis in haar woonplaats Heerlen. Dat haar CV door leugens bij elkaar gehouden wordt, is slechts een onbelangrijk detail. Net zoals ze al vermoedde, blijkt ze het werk uitstekend aan te kunnen. Nou ja, behalve misschien die ongelooflijk sexy regisseur. Nog zo'n onbelangrijk detail. Dan duikt er een medewerker op die zogenaamd haar collega is geweest. Is het voor Serena tot ziens Glazen Huis en sexy regisseur? 

Als de liefde serieus is, kan die dan verwoest worden door leugens op request? 

In Rode Kluis [Lily Frank] heeft Angelique net een stapje terug gedaan als coördinator bij de lokale afdeling van het Rode Kruis. De nieuwe coördinator, Dante, pakt alles anders aan en slaat haar adviezen compleet in de wind. Dante brengt Angelique van haar stuk met zijn wilde ideeën. Nee, EHBO'er Gert is een stuk veiliger. Helaas ziet Angelique zich gedwongen om samen met Dante een actie te organiseren om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request en tot overmaat van ramp moet ze ook nog eens met hem naar Limburg om de cheque naar het Glazen Huis te brengen. Alsof dat nog niet erg genoeg is, krijgen ze pech onderweg... 

Je kunt je hart wel in een kluis stoppen, maar je weet van tevoren nooit wie de sleutel blijkt te hebben.

Lees verder op mijn site

Reacties op: HET GLAZEN HART - vergeet niet je steentje bij te dragen!

Gesponsorde boeken