Blogpost: Sofie

Ik heb nieuws...

Ken je dat? Dat zielsgelukkige gevoel, omdat je een prachtige herinnering hebt om te koesteren. 
Met het paaskamp heb ik zòveel herinneringen opgedaan, en ik krijg nog altijd een glimlach op mijn gezicht. Omdat ik ook fotograaf ben, en erachter ben gekomen dat iemand daar professioneel fotograaf is, ben ik oprecht blij. Ik mag hem spammen met mijn foto's en feedback vragen wanneer ik wil. Feedback, tips, advies... wat ik maar nodig heb. 

Maar dat is niet alles. Ik heb namelijk ook inspiratie voor een verhaal. Ik ben net begonnen met de eerste stappen, en ik heb het gevoel dat dit een verhaal wordt waar ik trots op kan zijn. Ik ga nog niet te veel verklappen, want ik wil eerst zeker weten dat ik niet vast ga lopen, maar wauw! Dat gevoel is onbeschrijfelijk. Het wordt een fantasy/YA - verhaal. Dat kan ik wel vast vertellen :-). 

Binnenkort komt er een website online. Ook daar ga ik jullie van op de hoogte houden. Het wordt een soort persoonlijke site, met pagina's over mijn schrijfervaringen, maar ook over fotografie. Eigenlijk met alle ambities, waarvan ik weet dat ik er iets mee ga doen. 
Stay tuned!

Reacties op: Ik heb nieuws...