Blogpost: Passion 2 Create

Leeskriebels

In mijn vorige blogpost vertelde ik hoe het me gelukt is om mijn leesflow terug te vinden. Het mocht even duren maar inmiddels ben ik zover dat ik weer helemaal blij word van het zien van boeken. Sterker nog, de geur alleen al stemt me weer helemaal vrolijk. Er is weinig wat fijner ruikt dan de geur van een vers of juist heel oud boek. Misschien dat alleen de geur van vers gemaaid gras het daar nog van wint. Misschien...

Afgelopen week heb ik mijzelf voor het eerst in lange tijd weer eens opgegeven voor een leesclub. Dat vond ik nog best spannend. Zeker na een jaar lang geen boeken te hebben gelezen. Maar ik besloot om er toch voor te gaan: ik vind het heerlijk om te lezen, maar recenseren vind ik minstens net zo leuk. Ik heb voor mijn blog allerlei soorten recensies geschreven en heb dat altijd met veel plezier mogen doen. En nu mag ik weer, ik ben namelijk ingeloot voor Moordenaarsstorm. Tof!

Moordenaarsstorm is een boek van een Nederlandse auteur: Inge Ipenburg. Ik heb van haar nog niet eerder een boek gelezen. Sterker nog, het is voor mij vrij uitzonderlijk dat ik überhaupt iets van Nederlanse auteurs lees. Dat doe ik pas sinds twee jaar. De paar boeken die ik tot nu toe gelezen heb zijn echter allemaal erg goed bevallen en dus koos ik dit keer bewust voor een leesclub van een Nederlandse auteur. Hoe zeggen ze dat ook alweer....verandering van spijs... ;-)

Binnenkort valt er dus een boek bij mij op de mat. Binnenkort mag ik weer heerlijk met een lekker ruikend boek de bank op om te gaan lezen. Binnenkort zit ik weer even in een andere wereld met mijn hoofd. Ik krijg al leeskriebels als ik er aan denk. Leeskriebels: een verliefd gevoel in je buik ervaren, maar wel een liefde voor boeken. Herkenbaar?

1872eb181c4e3b8d7f08846b1679ba52.jpg

(foto via Pixabay)

Lees verder op mijn site

Reacties op: Leeskriebels