Jaimie Pisonier Auteur

Blogpost: Jaimie Pisonier

Mijn debuutroman gaat ...

96f9f3ea500e0998bf9ff80914ad94bf.jpgHallo lieve lezers, 

Hoe tof is dit. Er bestaat een groep waar je als selfpublisher terecht kan om je debuutboek een reis te laten maken binnen NL en/of België. 
Wil jij ook graag meelezen voor mijn boek in ruil voor een recensie, ga dan een kijkje nemen op https://www.facebook.com/groups/1958666627502433/ en vraag daar verdere info aan Shirley Pellikaan. 
We zijn vooral nog op zoek naar Vlaamse lezers. Is dat nu niet gek om te moeten zeggen als Vlaamse zijnde. :-)
Dus indien interesse, meld je dan gezellig aan. 
Alvast bedankt voor jullie leuke reacties en interesse.


De uitleg hieronder is van Shirley (beheerder van de Facebookgroep): 

Shirley Pellikaan aan Selfpub Café boeken auteurs lezers
15 juli om 19:10
SELFPUB CAFÉ VRAAG:
Als dit onderstaande boek in het Selfpub Café zou starten, is er dan interesse voor ?

Vriendschap en Liefde - Jack & Anouk (feelgood roman)

Vriendschap en Liefde is het debuut van de Vlaamse selfpub auteur Jaimie Pisonier. Net verschenen in juli 2019. Vriendschap en Liefde - Jack & Anouk, is een spannende roman, de eerste van een reeks die Jaimie van plan is te gaan schrijven, maar ze zullen ook goed apart te lezen zijn. In dit eerste boek maak je kennis met Jack en Anouk.

Inhoud:
Anouk heeft het voorbije half jaar niets dan tegenslag gekend. Verlies en bedrog zijn woorden die haar niet vreemd zijn. Wil ze in het huisje van haar overleden oma blijven wonen en er financieel weer bovenop geraken dan kan ze maar beter naar haar beste vriend luisteren en iemand zoeken om de kosten mee te delen. Die iemand is snel gevonden, maar of haar leven sinds die dag in een rustig vaarwater is gekomen?
Jack woont al sinds zijn zestiende in België, maar in hart en nieren zal hij altijd een Texaan blijven. Zijn zoektocht naar een eigen stek is gelukt, maar vanaf die dag gebeuren er vreemde zaken. Wil hij de veiligheid van zijn familie, vrienden en zichzelf garanderen, dan zal hij het gevecht met zijn verleden moeten ondergaan. Is hij daar nu, na achttien jaar, sterk genoeg voor?


Het boek gaat sowieso in NL starten, bij genoeg animo ook in Belgïe .

Op de boekenbar van het Selfpub-Café liggen er net nieuw uitgekomen boeken van Selfpublishers. Een Selfpub-auteur geeft zijn/haar boeken zelf uit en heeft geen grote uitgeverij achter zich staan om bekendheid te vergaren. Daarom kunnen ze hun boeken voorstellen en laten lezen via het Selfpub-Café op mijn facebook groep Selfpub
Café boeken auteurs lezers . Als lezer kun je bijdragen om hun naam onder de aandacht te brengen door hun boek te lezen en een recensie schrijven. Er zijn diverse genres, voor NL en BE. In beide landen gaat een apart boek op reis. Er zijn momenteel 30 auteurs / boeken beschikbaar in diverse genres.

Laten we de Selfpub-auteurs op weg helpen !

Lees verder op mijn site

Reacties op: Mijn debuutroman gaat ...

Vriendschap en liefde - Jaimie Pisonier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken