Jaimie Pisonier Auteur

Blogpost: Jaimie Pisonier

Mijn debuutroman ligt straks ook te leen in bib NL

Lieve lezers,

Wat een geweldig nieuws heb ik, ditmaal vooral voor mijn Nederlands lezerspubliek, binnenkort ligt mijn debuutroman ook te leen in de bibliotheek te NL. Zelf ben ik niet op de hoogte bij welke lokale vestiging(en) mijn roman verkrijgbaar is, maar ik veronderstel dat jullie daar via de catalogus wel kunnen achterkomen, niet? Ik vind het een eer en iets heel spannends om te mogen meemaken.

Dank u, de Bibliotheek!

https://www.bibliotheek.nl/…/titel.4…/vriendschap-en-liefde/

Mijnbestseller.nl Theo van Rijn

Lees verder op mijn site

Reacties op: Mijn debuutroman ligt straks ook te leen in bib NL

Vriendschap en liefde - Jaimie Pisonier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken