Blogpost: Rob Oostveen

Ook zonder uitgever kan het

05-01-2018 door Rob Oostveen 9 reacties
Twee jaar geleden ben ik met schrijven begonnen. Na de eerste boeken was het een soort van geconditioneerde reactie om uitgevers te benaderen. Wat een teleurstelling! Na ruim 10 maanden nog geen enkele reactie!
Dan maar eens kijken wat lezers en vooral onafhankelijke recensenten ervan vinden. Toen hun reacties unaniem positief waren, ben ik gaan nadenken hoe ik mijn boeken dan het beste aan de man kan brengen.
Ik heb nu alles op zijn plaats en ga zelf uitgeven onder 'RobooBooks'. Vanaf februari 2018 wordt 'Fatale fout' mijn officiële debuut in de brede boekenmarkt met een geredigeerde inhoud en een professioneel ontworpen omslag. De andere titels volgen stap-voor-stap in deze nieuwe vorm.
Alles hangt er nu vanaf hoe ik mijn boeken onder de aandacht van thrillerlezers kan brengen. Daarom ben ik nu ook begonnen met Hebban, maar iedere verdere hulp is welkom.

Reacties op: Ook zonder uitgever kan het