Blogpost: Norman Jansen

Tijd voor een jubileum

Jazeker, een klein feestje is zeker wel op z'n plaats. Althans in ieder geval voor mij, want a.s. donderdag is het een jaar geleden dat mijn debuutroman 'De stilte van het water'  verscheen bij FUTURO Uitgevers.

Het was een bijzonder jaar met bijzondere ontmoetingen. Zo mocht ik onder andere een exemplaar van mijn boek overhandigen aan de Minister van Defensie maar ook bijvoorbeeld aan de Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid. Een unieke en mooie gelegenheid om het verhaal van Ladymia, de hoofdpersonage van mijn boek, aan iedereen te vertellen en zo haar verhaal in stand te houden.

Want het is een bijzonder verhaal van een bijzondere vrouw. Ik had het voorrecht om deze jonge moeder te mogen ontmoeten op de zwaarste momenten uit haar leven. Geen leuke momenten uiteraard, maar ik kon er wel voor haar zijn. Zowel tijdens de verschrikkelijke aardbevingen op het eiland Haiti in 2010 maar ook tijdens een andere moment op Tortola, een eiland behorende bij de Britse Maagdeneilanden.

Hoe toevallig kan het zijn, om een persoon tijdens twee verschrikkelijke momenten uit haar leven te mogen ontmoeten?  
De herinneringen, emoties en verschillende gesprekken met Ladymia hebben mij doen besluiten om het boek 'De stilte van het water'  te schrijven. Om mooie manier om haar verhaal, haar boodschap wereldkundig te maken!
En een jaar geleden was het zover!  Ik ben er trots op! 

Nu zijn we een jaar verder en hebben we een kleine mijlpaal bereikt. Tijd dus om iets leuks terug te mogen doen.
Daarom hebben we samen met de uitgever een leuke actie bedacht, precies op donderdag 11 april a.s.
En alleen op deze dag, dus geen dag eerder of later, zal ik via mijn Facebook, Twitter en instagram pagina laten weten wat we gaan doen.

Ben jij er ook bij?
7a6dc4071fa0b778e3dee618444aebe8.jpgLees verder op mijn site

Reacties op: Tijd voor een jubileum