Blogpost: AvdP85

Turbulentie in 2019

2019, een turbulent jaartje, waarin vele persoonlijke momenten zijn geweest. Het jaar begon lekker, was begonnen met 'In de ban van de ring' en had deze voor mijn doen snel uit. Pakte daarna even wat dunnere boeken, zoals 'Ster van het noorden' en 'Rosie effect', maar ook nog dunnere boeken.

Helaas raakte ik in een lezers dip, wou wel lezen en deed ook pogingen, maar kon me niet concentreren. Deed mee aan een meelees moment om een stok achter de deur te hebben. Eruit komen lukte even niet. Tijdens die dip kwam via mijn werk het voorstel om iets nieuws te leren, alhoewel het oude technologie was in een nieuw jasje, en werd daardoor in beslag genomen. Zo zeer in beslag genomen, dat alles om me heen geen prioriteit meer had. Vol focus was ik bezig met een project die al in mijn hoofd zat van wat jaren terug en kon het nu eindelijk eens uitwerken.

De droomwereld van het project werd doorbroken met het terug trekken naar realiteit. Door een familie omstandigheid, moest het project maar wachten. Familie gaat voor, zeker toen op dat moment. Gelukkig liep het goed af.

Het project is daardoor ook niet verder gekomen, begon ik meer na te denken over toekomst plannen en maakte dan ook plannen voor 2020. Hierdoor kreeg ik ook een berustend gevoel, de dip was ook weer weg en begon voorbereidingen te treffen. De laatste twee maanden van het jaar lukte het ook weer om normaal weer wat te lezen, heb ik een duidelijk beeld voor ogen wat te gaan doen en maakte een begin met leefstijl veranderingen, zoals gezonder eten, minder vlees, etc.

Hopen op een stabiel en mooi 2020, met veel lees momenten. Wens iedereen dan ook een goed 2020 en mogen het een mooi lees jaar worden.

Reacties op: Turbulentie in 2019