rhritsma Auteur

Blogpost: rhritsma

‘Voodookind’: Een nieuw boek van Ronald-Henk Ritsma

Een razend spannende, vlot en realistisch geschreven avonturen detective met een vleug science fiction en het bovennatuurlijke. Deze speelt zich af rond een mysterieus kasteel op de Culloden heide in Schotland en een ruimtevaart race op de Bahamas.

Rechercheurs McKagan &Craig onderzoeken een reeks mysterieuze sterfgevallen op de heide in Schotland, nabij een historisch slagveld. De dorpelingen denken dat het nabijgelegen kasteel Macdor behekst is, en dat een kwade macht verantwoordelijk is voor de moorden. Ze horen en zien vreemde geluiden en lichten. Floris van Muiden is daar op vakantie met zijn ex Gwyneth Allwright en erop gebrand om het kasteel te onderzoeken. Maar als het hem eindelijk lukt komt hij iets tegen dat hij liever niet had gezien. In de Bahamas beginnen de problemen. Het bedrijf waar hij voor werkt is in een race om het ruimtetoerisme verwikkeld en wil pertinent de eerste zijn. Er gebeuren vreemde ongelukken en voorvallen en Floris wordt achtervolgd door pech. Intussen gaan McKagan en Craig door met hun onderzoek. De zaken lopen uit de hand en Floris komt tot de conclusie dat hij terug moet naar het kasteel in Schotland om de boel op te lossen. Is er sprake van een kwade macht of is het iets anders?

Een ware page-turner!

'Voodookind' (ISBN: 9789402182798) is gepubliceerd via Brave New Books. Het boek is te vinden op Hebban en te koop bij Bol.com, Bruna.nl en alle andere online winkels.

Ebook prijs: €9,50
De paperback versie is naar verwachting vanaf 12 november beschikbaar.

Reacties op: ‘Voodookind’: Een nieuw boek van Ronald-Henk Ritsma