Jaimie Pisonier Auteur

Blogpost: Jaimie Pisonier

Vriendschap en liefde - Jack & Anouk te leen

a2472e07060a1cd39f0597fa3cf0e79e.jpgHallo lieve lezers,

Vol enthousiasme nam ik een foto van mijn debuutroman in Bib Rumst​. Zie je mijn smal debuutje niet meteen staan, kijk dan rechts naast die dikke pil 'Echo'.  

Terwijl ik deze foto nam, stond er een dame naast mij. We geraakten aan de praat en ze wilde mijn feelgood met een beetje spanning erin graag lezen. Dat maakte dat mijn boek meteen aan haar werd uitgeleend.
Ik heb de dame ook de link van Hebban gegeven, want ze kende deze site nog niet. Ik heb haar gewaarschuwd voor de aankomende en blijvende verslaving aan Hebban. Ook aan het feit dat ze nadien de bibliotheek waarschijnlijk wil leeg lenen ...
Het was gelukkig allemaal goed voor haar. Ik hoop haar zeker nog eens terug tegen te komen, zowel in het echt als hier op Hebban. 
Lees verder op mijn site

Reacties op: Vriendschap en liefde - Jack & Anouk te leen

Vriendschap en liefde - Jaimie Pisonier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken