De Italiaanse keuken staat bij veel mensen op de eerste plaats. Dit boek bevat behalve pastarecepten ook heerlijke lunch- en dinergerechten zoals sardines met Siciliaanse venkelsalade, focaccia, tiramisu en kersen-semifreddo.
Italiaanse gerechten staat boordevol gemakkelijke recepten voor een snelle, doordeweekse pizza margherita én spectaculaire, feestelijke gerechten als open ravioli met pompoen en porcini. Geniet van Italiaanse winterminestrone, risotto met gerookte zalm, een pittige tonijnpasta, Italiaanse runderstoofpot, lamsbiefstuk met tomaten en olijven, linguine met geitenkaas en pancetta, dubbele kersensemifreddo, tiramisu en nog veel meer...
Italiaanse gerechten staat boordevol gemakkelijke recepten voor een snelle, doordeweekse pizza margherita én spectaculaire, feestelijke gerechten als open ravioli met pompoen en porcini. Geniet van Italiaanse winterminestrone, risotto met gerookte zalm, een pittige tonijnpasta, Italiaanse runderstoofpot, lamsbiefstuk met tomaten en olijven, linguine met geitenkaas en pancetta, dubbele kersensemifreddo, tiramisu en nog veel meer...