Black Mamba

3

2012, de strijd om Atlantis

Het jaar 2012 is net begonnen. Onverwachts vertrekken Nikita en Claire, twee hartsvriendinnen van 15 en 16 jaar, naar Bonaire. Ze verblijven op Black Mamba, de oudste plantage van het eiland, waar onverklaarbare dingen gebeuren. Samen met Kirza, Francis, Roy en Alvin gaan ze op onderzoek uit. Als een oude geest het zestal confronteert met het duistere verleden van Atlantis, raken ze verzeild in een bizar avontuur. 2012 blijkt het cruciale jaar om de aarde van haar definitieve ondergang te redden. Wanneer de twee meiden tijdens hun vakantie in New York tot de ontdekking komen dat ze al vanaf Amsterdam onophoudelijk worden geschaduwd, is het te laat. Toeval bestaat niet en ze lopen met open ogen in de val.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
07 december 2011
Uitgeverij
Village
ISBN
9789490535353 , 9789461850140

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Een beetje braafjes

door VeraT op 02-02-2012

Achter het pseudoniem Rosee Bentana schuilen twee vriendinnen: Christel Costijn en Richelle van den Dungen Gronovius. Samen schreven zij dit boek, Black Mamba.

Claire en Nikita verhuizen in het jaar 2012 onverwachts naar Bonaire, waar ze bij Nikita’s moeder en haar vriendin intrekken in een groot landhuis, de voormalige plantage Black Mamba. Dan ontdekken ze onder het huis een heel...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic