Dinosaurus canyon

26

Een dertig jaar lang vermiste maansteen. Met bloed doordrenkt zand in een ravijn in New Mexico. Een wetenschapper met tomeloze ambities. Een monnik die de wereld redt. Een organisatie met een dodelijke missie.
Een stervende geoloog drukt Tom Broadbent een notitieboekje in handen waarin de locatie van een unieke vondst is vastgelegd. Als Tom en zijn vrouw Sally vervolgens het doelwit worden van aanslagen, beseft hij dat er mensen zijn die voor niets terugdeinzen om het boekje in handen te krijgen.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Tyrannosaur Canyon
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
J. Post
Laatste editie
12 februari 2008
Uitgeverij
Luitingh
ISBN
9789024555048 , 9789021006451
Advertentie

Hebban recensie

Ouderwets spannende avonturenroman

door Kees de Bree op 22-09-2006

Met de thriller De codex verliet Douglas Preston vorig jaar zijn samenwerkingsverband met Lincoln Child om een solocarrière te beginnen. Zijn debuut in het bijna vergeten genre van de avonturenroman was sterk. Preston schiep bovendien aansprekende personages als Tom Broadbent en Sally Colorado die hij in zijn nieuwste boek Dinosaurus canyon laat terugkomen.

Het verhaal speelt zich af in de woeste...

Lezersrecensies (3)

door: Evert van der Spek-1851 1 like
Hoewel ik het voorgaande deel van Douglas Preston - De codex - een fractie beter vond (ik heb nu eenmaal iets met ondoordringbare tropische oerwouden en rivieren met kaaimannen) is Dinosaurus canyon een zinderend spannend boek. Het plot zit knap in elkaar en het verhaal dendert als een trein. Een...

door: Ral-1693 1 like
Na De Codex komt Preston van het bekende schrijversduo Preston and Child met het boek Dinosaurus Canyon. Ik vond het een goed boek. Het is namelijk puur avontuur. Er zijn vandaag de dag nog maar weinig auteurs die zich in dat genre verdiepen.
We gaan dus samen met Broadbent, het personage uit De...

Recensie Dinosaurus canyon

door: Gea Krikken-Elzing 1 like
Ik ben in dit boek begonnen in de veronderstelling dat ik hem al had gelezen, maar omdat dit het eerste deel is van de Wyman Ford serie wilde ik hem herlezen om mijn geheugen wat op te frissen. Ik weet niet hoe ik het de vorige keer heb gelezen maar niets kwam mij bekend voor. Maar wat een goed...