Advertentie
4EverDance - Nooit opgeven!

4EverDance - Nooit opgeven!

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Voor de 13 nieuwe leerlingen van klas 1D breken spannende tijden aan. Na een zwaar toelatingsexamen zijn deze danstalenten stuk voor stuk toegelaten op de nieuwe opleiding van Dans-academie Roosburch. Maar dat betekent niet dat ze achterover kunnen leunen! Ze zullen keihard moeten werken om te bewijzen dat ze thuis horen op deze opleiding. Dat ze het verdienen om les te krijgen van de beste dansleren en vooral dat ze het in zich hebben professionals te worden.

De rustige Chrissy en uitgesproken Sara kennen elkaar niet als ze voor het eerst op de academie zijn om hun rooster op te halen. Sara maakt meteen een blunder en gebruikt Chrissy om uit de nesten te komen. Dat kan Chrissy niet zomaar over zich heen laten komen. Ze heeft het al moeilijk omdat ze ruzie heeft met haar beste vriendin Marjolein. En waarover? Over een jonge, de knappe Fedor! Chrissy vindt jongens helemaal niet belangrijk en wil helemaal niet verliefd worden. Dansen, dat is haar leven!
Dat er mensen zijn die letterlijk alles over hebben voor hun danscarrière is iets wat Chrissy en Sara uiteindelijk samen ontdekken. Hoe? Lees maar...
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
178
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
Laatste editie
27 juli 2019
ISBN
9789083014760
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 5,50
E-book prijsvergelijker